Annons

Sverige föll i bordtennislandskamp i IdrottshallenFredrik Håkansson hade inte mycket att sätta åt den före detta världsmästaren Werner Schlager.

Det svenska bordtennislandslaget mötte Österrikes dito i Idrottshallen på tisdagskvällen. Matchen som ingick i EM-kvalet vanns av gästerna med 3-0. Men två ur Sveriges nya generation pingislirare pressade österrikarna. Robert Svensson föll i kvällens första match med 7-11 efter ledning 7-4 i skiljeset mot Robert Gardos och Pär Gerell åkte dit i den sista och tredje matchen med 5-11 i skiljeset mot Chen Weixing. Den andra matchen spelades mellan Fredrik Håkansson och Werner Schlager och Österrikaren vann med 3-0 i set.

Sverige har, trots att man ligger fyra i kvaltabellen, en liten chans att ta sig till EM som avgörs i Serbiens huvudstad Belgrad i slutet av mars till början av april 2007. Grekland och Kroatien är de länder Sverige har kvar att möta i kvalet.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser