Annons

Volleybolltjejer på internationellt Cupäventyr

Kronans A-lag har spelat sin första turnering inför säsongen med många positiva förtecken då de deltog i Knallecupen i Borås 8-10 september. Turneringen gav lagets coach, Marie Asp, möjligheten att spela ihop laget.
– Eftersom laget har bytt en hel del spelare var detta viktigare än tidigare. Jag ställde ett krav i våras till laget att vi skulle delta i denna internationella turnering om jag skulle ta över coachansvaret, säger Asp.

Cupen är till för elit och div.1 lag både på dam- och herrsidan.
– Vi hade lite otur med lottningen, fortsätter Marie.
– Vi hamnade i samma grupp som de lag som placerade sig bäst i slutspelet på söndagen. Tjejerna kämpade väl och vi fick fram många bra spelsituationer, men än finns det mer att göra. Det som var mest positivt var att vi vann mot RIG III, Sveriges U17 landslag, som vann hela turneringen.

Annons
 

Mer information samt bilder från Knallecupen hittar du på Kronan Volleyboll klubbs hemsida.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser