Annons

Två silver till Landskrona Asiatiska Förening

På säsongens första förbundstävling i kickboxning i Sundsvall ställde Landskrona upp med 2 fighters vilka tog hem vars ett silver. Först ut var Tony Berglund, -84kg som vann sin semifinal mot Lars Morén från Umeå med fina boxningstekniker. Finalen mot Björn Ödman från Tong Il visade sig bli en jämn match men Tony fick se sig besegrad med domarsiffrorna 2-1.

Därefter blev det ett Skånederby där Katarina Pettersson, -50kg, mötte Therese Gunnarsson från Ängelholm, en match i högt tempo med många slagdueller. Katarina hade dock mött sin överman i Therese som också blev tävlingens bästa kvinnliga fighter.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser