Annons

Nya order till Öresundsvarvet

Öresundsvarvet AB har i stark konkurrens med Europeiska varv tagit hem en stororder från Gotlandsbolaget på omfattande roderarbeten för fartygen M/S Gotland och M/S Visby. Parallellt med roderarbetena vid Öresundsvarvet kommer omfattande reparationsarbeten att utföras på fartygen. Kontraktet är värt ca 30 MSEK och ger 60 dagars sysselsättning vid varvet. Första fartyget, M/S Gotland, kommer till varvet 8 november och andra fartyget, M/S Visby kommer till varvet 15 januari. Öresundsvarvet tog hem ordern beroende på Öresundsvarvet gedigna kunskaper och erfarenhet av tunga roderarbeten samt att varvet håller avtalade leveranstider.

Förutom Gotlandsbolagets båda färjor har Öresundsvarvet i order dockning av stadsisbrytaren Oden i oktober samt TT-Lines båda färjor Nils Holgersson och Tom Sawyer vilka dockar i perioden december-januari. Totalt är Öresundsvarvet fullbokat framtill i mitten av februari 2007.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser