Annons

Lyckad premiär för Falcons

I premiären slog innebandylaget Falcons tillbaka Willands med hela 10-2 hemma i Idrottshallen. De 250 åskådarna fick se en match som var mycket jämnare än vad resultatet visar. Landskrona började bäst och tog tidigt ledningen i matchen. Första perioden var ganska jämn spelmässigt, men Falcons visade skärpa i avsluten och gick till paus med hela 4-0.

Det blåste tuffare vindar efter pausen och det krävdes storspel av Daniel Lindh mellan stolparna för att hålla Willands på 4 måls avstånd. Gästerna pressade på ordentligt och fick även utdelning då man reducerade 2 gånger på bara några sekunder. Men Falcons stod upp och tog över handlingen igen, 6-2 kom innan pausen.

Annons
 

I tredje var spelövertaget tydligt till hemmalaget som kunde spika igen hemåt med bra försvarsspel och strålande målvaktsspel. Framåt skapades chanser i massor och slutresultatet skrevs till 10-2.

Matchens spelare i Falcons var Tobias Blixt, men många skall ha heder av sin insats. Extra plus till Daniel Lindh som stod upp när det krävdes som mest.

Landskrona Falcons – Willands IBK 10 – 2 (4-0, 2-2, 4-0)

Målskyttar: Tobias Blixt 4, Michael Henriksson 2, Rickard Jacobsen, Stellan Roth, Stefan zyszczak, Magnus Jacobsen

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser