Annons

BoIS fixade inte snabbt konstgräs

Regn över Sundsvall visade sig inte vara BoIS melodi. Ett snabbt konstgräs ställde till bekymmer för BoIS som inte hängde med när hemmalaget skruvade upp farten.
Sundsvall är ett av de bättre lagen vi mött i höst. Vi kämpar dock bra och även om vi kommer snett in i matchen så försöker killarna. Nu gäller det för oss att avsluta serien på ett bra sätt. Vi ska visa att vi är ett lag för toppen av denna serien. Nu gäller det att vinna lite matcher som vi kan bära med oss in i vintern och framtiden. Närmast väntar Umeå och jag kan lova att vi är grymt revanschsugna, sa en dyster Patrik Johansson efter dagens 2-0 förlust mot GIF Sundsvall.

Läs mer om matchen på BoIS hemsida >>>

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser