Annons

Koalition styr Landskrona nästa mandatperiod?

Det lutar allt mer år att det blir en koalition över blockgränserna som kommer att styra Landskrona de närmaste fyra åren. På fredagsförmiddagen träffades Tutti Johansson Falk (m), Torkild Strandberg (fp) och Niklas Karlsson (s) för att förutsättningslöst diskutera det parlamentariska läget efter valet i söndags.
– Vi tog egentligen bara ett beslut och det var att skaffa oss mandat hos våra respektive partier att få besluta om den parlamentariska situationen i ett nytt möte som vi förhoppningsvis har nästa vecka, säger Torkild Strandberg till Landskrona Direkt.
Exakt när mötet kommer att hållas är ännu ej bestämt.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser