Annons

Det händer i helgen

Äntligen är det fredag och som vanligt så kommer vi att tipsa er läsare om vad som är på gång. På museet handlar det mycket om fotoutställningar och inne på Ven fortsätter utställningarna på Tycho Brahe minnena. Aktuella länkar hittar du på vår kultursida.
På Bio Maxim är det animerat i helgen. Förutom filmen Pixars Bilar så är det Sverigepremiär för På andra sidan häcken. Läs mer om filmerna på vår biosida.

Fredag:

Annons
 
  • Sverigepremiär för På andra sidan häcken på Bio Maxim.
  • Innebandylaget Falcons tar emot Willands i Idrottshallen klockan 19.19.

Lördag:

  • Både Häljarps herrar och damer spelar hemma på lördag. Herrarna möter Borstahusen och jagar en kvalplats till division fyra med matchstart 14,00. Även damerna jagar en kvalplats till division 3 och möter Kullabygden med matchstart 16,00.
  • 15.00 – Diplomkonsert på Församlingshemmet där cellostuderanden Stefan Moberg från Musikhögskolan i Malmö spelar programmet för sin examenskonsert som äger rum en vecka senare i Malmö. Tillsammans med pianisten Mikael Kanarva framför han verk av Beethoven, Bloch, Britten och Brahms.

Söndag:

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser