Annons

LRK vann – på läktaren Fr. vänster: Patricia Johansson, Ellenor Vondrus, Fanny Karlsson, Agnes Klintenberg, Kajsa Andersson, Helene Emond, Annika Hedman samt lagledare Nina Hansson. På bilden syns också LRK:s maskot, hunden Totte.

Landskrona Ridklubbs lag i ponnyallsvenskan nådde inte ända fram i söndagens tävlingar i Viarp. Konkurrensen var som vanligt stenhård och tjejerna gav järnet men räckte inte hela vägen. Lagets insats visar dock att LRK fostrar duktiga ryttare och att tillväxten i föreningen är god. Bästa hejarklack var i alla fall LRK: s, som närapå blåste taket av Viarps ridhus.
– Tack, alla ni som kom och hejade på oss, låter lagledare Nina Hansson hälsa.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser