Annons

Det har viskats länge…Nu är det klart att Sebastian Karlsson går till BoIS

Efter månader av bevakning och ett par veckors förhandling har vi idag gjort klart med vårt första nyförvärv inför kommande säsong. Det är idag klart att Degerfors målvakt Sebastian Karlsson spelar i Landskrona BoIS de kommande tre säsongerna, säger Lars Persson, klubbdirektör.

Sebastian har idag informerat sin klubb Degerfors om att han till kommande säsong spelar för BoIS. När han ansluter till BoIS-truppen är för tidigt att säga. Klart är dock att avtalet löper från den 1 januari 2007. Noterbart är att BoIS den 8 oktober på bortaplan möter just Degerfors.

Annons
 

23-årige Sebastian Karlsson har länge räknats som en av landets mest lovande målvakter och rykten har under en tid florerat att han skulle vara på väg till Landskrona.
– Det är en målvakt som jag känt till under lång tid. Han har stor potential. När vi nu fick möjlighet att få över honom såg jag den som en stor möjlighet att förstärka på målvaktssidan, säger tränare Patrik Johansson.

Att det svajat en del på målvaktssidan under säsongen vet IP-publiken. Klart är redan att klubben efter säsongen skiljs från årets andremålvakt Stojan Lukic.

När klubben inför året gjorde klart med två målvakter ungefär samtidigt, deklarerade tränare Johansson att han såg Lee Baxter som förstemålvakt. Gäller detta även framöver?
När vi i vintras knöt både Lee och Stojan till klubben ansåg jag det viktigt att då klargöra min syn på vem jag såg som förstemålvakt. Rent generellt kan jag nu säga att vi värvar inte spelare till klubben med utgångspunkten att de ska sitta på bänken.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser