Annons

20-åring misstänkt för bilstöld och hot

Två olika anmälningar har inkommit till polisen gällande en 20-åring som enligt anmälan stulit och hotat två 18-åringar. Det hela ska ha börjat med att 18-åringarna befann sig på Shell-macken på Pumpgatan runt midnatt mellan tisdagen och onsdagen efter att en av killarnas bil var sönder. Bilägaren försvann från plasten en stund men då han kom tillbaka var både kompisen och hans bil försvunna.

Efter en stund kom bilen tillbaka med 20-åringen bakom ratten. Han uppmanade då ägaren att hoppa in vilket han också gjorde. Därefter körde 20-åringen iväg och under bilfärden försökte han med verbala hot att få 18-åringen att skriva över bilen på honom. Så skedde dock ej.

Annons
 

Även den andra 18-åringen har anmält 20-åringen för att han ska ha tvingat honom att åka med i bilen och även här uttalades hot.

Klockan 15.15 på onsdagen greps den misstänkte tillsammans med två andra, något äldre killar. Samtliga tre släpptes tidigt i morse men är misstänkta för tillgrepp av fortskaffningsmedel samt olaga hot.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser