Annons

Sudaneser besökte Landskrona

Idag fick Landskrona församling besök av en biskop, en präst samt en lekman från Sudan. Delegationen gästar i Lunds stift i 10 dagar, under vilka de besöker olika församlingar som är aktiva i vänstiftsarbetet och idag kom turen till Landskrona. Förutom att delegationen besökte kyrkor och museer i kommunen så passade man på att titta in i Världsbutiken där besökarna fick förevisat för sig hur rättvist producerade varor kan säljas i Sverige.

Torsdagen avslutades med en kvällsmässa i Sofia Albertina kyrka, vid vilken biskopen predikade.

Annons
 

Av hänsyn till det oroliga läget i Sudan har delegationen från Sudan valt att inte figurera med sina namn i media.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser