Annons

Partierna valspurtar

Just nu gör partierna de sista kraftansträngningarna för att övertyga osäkra väljare om just sitt partis förträfflighet. Frågan är om det någonsin tidigare i en valrörelse passerat fler riksdagsmän och statsråd genom Landskrona?

Igår gästade biståndsminister Carin Jämtin Selma Lagerlöfsgymnasiet och Komvux. Idag kommer moderaten Per Bill, förste vice ordförande i riksdagens Näringsutskott att besöka Boliden Bergsöe och Scandust.
Imorgon är det Miljöpartiet de grönas tur att valspurta i Landskrona.
Mellan klockan 10-14 kommer riksdagsman Gustav Fridolin, riksdagskandidat Erik Persson från Helsingborg samt lokala företrädare att finnas på plats på Rådhustorget.
– Det är med stor glädje att ett av våra stora affischnamn, Gustav Fridolin, kommer till Landskrona och hjälper oss i valspurten, säger Kjell Schöld, ordförande i lokalavdelningen.
Det var otroligt tätt i valet till kommunfullmäktige senast men med ett par rösters övervikt lyckades vi få ett mandat. Om jag tolkar vindarna rätt så är vi på väg att växa till oss med ytterligare några mandat.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser