Annons

Full pott på hemmaplan

Efter en mycket stark insats på hemmaplan lyckades BGK Linjens förstalag att nå en andraplats i bangolfens i div 2 södra A. Inför sista omgången låg Linjen på en tredjeplats, sex poäng efter ledande Staffanstorp och fem poäng efter Sjöviken. Favören av hemmaplan visade sig avgörande för Linjens del. Samtliga fem matcher slutade med Linjenseger. Laget kunde därmed avancera förbi Sjövikens IF och ta andraplatsen i serien. I laget ingick Joel Andersson, Andreas Feuk, Fredrik Jacobsson, Malin Jacobsson, Niklas Landgren och Christian Löfstedt.
– Samtliga spelare har gjort en mycket berömvärd insats i årets seriespel, kommenterar lagkaptenen Andreas Feuk.
Camilla Lövström och Stefan Wittenström har också ingått i truppen, men stod utanför laget sista omgången. Tyvärr går endast segrande Staffanstorp upp i div 1, men målet är att även nästa år slåss om seriesegern och därmed ta sig tillbaka till division 1-spel 2008.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser