Annons

BoIS-sponsor skänkte biljetter till Malvan

Malmöföretaget Thenberg & Kinde Fondkommission AB är sponsorer till BoIS och i det paket de betalat för ingår bland annat 50 ståplatsbiljetter. Platschefen i Malmö, Ulf Berglund, lyckades inte göra sig av med biljetterna inom firman. Efter ett samtal med Johan Nilsson i BoIS fick man idén att ge biljetterna till de som normalt inte har råd att gå på fotboll.
– Han tipsade mig om ett ställe som heter Malvan vilka hjälper hemlösa och andra personer som hamnat sidan av samhället. Och det är klart att jag nappade på det, säger Berglund som lämnade över biljetterna på tisdagsförmiddagen.
– Jag var på Malvan och tog en kopp kaffe och jag måste erkänna att jag fick mig en tankeställare, särskilt med tanke på det jobb jag har. De flesta jag träffar är tämligen välbärgade. De som jobbar på Malvan gör det ideellt och man ska ha stor respekt för deras insatser.

– Det var en verkligt trevlig gest. Det ska bli jättekul att ge biljetterna till killarna, säger Else Jönsson på Malvan.
– Vilken match det gäller har vi inte bestämt ännu.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser