Annons

Lokalpolitisk debatt på Rådhustorget på lördag

Om inget oförutsett inträffar kommer det att hållas en lokalpolitisk debatt på Rådhustorget på lördag klockan 10.00. För Socialdemokraterna talar kommunalråd Niklas Karlsson och för Moderaterna, Tutti Johansson Falk.
Meningen var att man även skulle ha en debatt på riksplanet. Men Anders Karlsson (s) kan inte närvara vid den föreslagna tidpunkten.

Socialdemokraterna, som efterlyste debatten, ville se moderaten Cecilia Brorsson i riksdagsdebatten.
– Skiljelinjen i svensk politik går mellan Socialdemokraterna och Moderaterna. Såväl på riksplanet som på det lokala planet. Vi utmanade därför Cecilia Brorsson eftersom hon kandiderar till en riksdagsplats för moderaterna. Vi har dock inte fått något svar från henne ännu, säger Niklas Karlsson.

Annons
 

Tutti Johansson Falk föreslog dock att kommunens riksdagsledamot Torkild Strandberg (fp) skulle delta i riksdebatten.
– Det är den samlade alliansen som står mot den splittrade och oeniga vänsterkartellen. Därför är det rimligt att den alliansriksdagsledamot, Torkild Strandberg, vi har i Landskrona är den som representerar riksdagsnivån i en debatt, svarar Johansson Falk.

Hur det än blir med riksdagsfrågorna så är Niklas Karlsson inte orolig.
– Inte när det gäller Socialdemokraterna i alla fall. Vi kommer att ha personer i vårt tält på torget på lördag som kan svara på alla frågor gällande riksdagsfrågor. Det är bara att komma och fråga.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser