Annons

Landskrona Lasarett miljöcertifieratLena Jönsson (till vänster), revisor på Statens Provnings- och forskningsinstitut överräckte certifikatet till miljösamordnare Irene Winér och sjukhuschef Lisbeth Cederwald på tisdagen.

Lasarettet i Landskrona fick på tisdagsförmiddagen motta certifikat för miljöcertifiering enligt ISO 14001:2004. I Region Skåne är sedan tidigare endast Helsingborgs lasarett och Centralsjukhuset i Kristianstad certifierade som hela sjukhus.
Lena Jönsson, revisor på Statens Provnings- och forskningsinstitut överräckte certifikatet till miljösamordnare Irene Winér.
– Arbetet började redan år 2001 och från och med idag har vi certifikatet, sade hon och tackade alla som varit med i miljögruppen.

Lisbeth Cederwald, sjukhuschef i Landskrona gläds naturligtvis också med sina medarbetare idag.
– Jag är både glad och stolt. Det är inte alltid som vi haft medvind. Många gånger så handlar det om negativa nyheter när det gäller lasarettet men nu är det något väldigt positivt. Det är med stor glädje vi står här idag.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser