Annons

Flera inbrott de senaste dygnen

Under natten till tisdagen genomfördes två inbrott i Landskrona. Det första inträffade vid 01.20-tiden på Jysk då någon okänd tog sig in i butiken genom att krossa två fönster. Väl inne lade tjuven beslag på en hårddisk.
Mindre än en halvtimme senare var det dags igen. Denna gång var det ett kontor på Hjalmar Brantings Väg som hade påhälsning av tjuvar. Efter att ha brutit upp ett fönster stal man en dator samt en platt skärm.

Vid 02-tiden natten till måndagen krossade någon en ruta till Dressman på Järnvägsgatan. Tjuven stal med sig tre par jeans samt två skärp som låg i skyltfönstret.

Annons
 

Stöldförsök av nya datorskärmar misslyckades

I helgen utsattes Elsie Malmros Gymnasie på Emaljgatan för inbrottstjuvar. Dessa tog sig in i byggnaden genom en glaskupol på taket. Därefter stal man ett antal ouppackade datorskärmar. Av någon andledning hade dock tjuven eller tjuvarna lämnat kvar dessa på taket efter inbrottet.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser