Annons

Frustrerat BoIS fick bara en pinne mot Väsby

Frustration – Så kan man sammanfatta BoIS match mot Väsby på måndagskvällen. Med 7-0 i ryggen senast var det många som trodde på en säker BoIS-seger. Så blev dock inte fallet. BoIS fick kämpa mot ett mycket taktiskt spelande Väsby, en domare som haft bättre dagar samt klockan. Klart var dock att den egna prestationen inte höll samma klass som då man mötte Jönköping.
– Vi gör ingen bra match idag. Om resultatet är det inget att säga. I första hade vi ett par bra lägen men fick inte till det. Inför andra halvlek skulle vi bredda spelet men tempot i passningsspelet var för lågt och då blev det som det blev, konstaterade BoIS tränare Patrik Johansson efter matchen som slutade 0-0.

Läs mer på BoIS hemsida.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser