Annons

Falcons besgrade division 1-lag

Falcons hade inga större problem med att vinna träningsmatchen mot div 1-laget IBC Engelholm på bortaplan. Ett ungt och taggat Engelholm spelade en tät defensiv innebandy med snabba spelvändningar i första perioden. Falcons skapade trots detta både tryck och chanser men utan större utdelning. Flera utvisningar på Falcons gjorde att spelet kom av sig en del i slutet av perioden.

I andra perioden tar Falcons över taktpinnen och skapar tillräckligt med läge för att kunna rycka i matchen, men skärpan i avsluten saknades. Falcons luckrar delvis upp Engelholm defensiv och hittar ytor att spela på och kan gå till paus med en positiv känsla.

Annons
 

I tredje går Landskrona ner på två femmor och ökar övertaget ytterligare. Det dröjer dock en bit in i perioden innan Falcons kan gå ifrån i matchprotokollet. Engelholm drar på sig flera utvisningar och Falcons visar att powerplay fungerar effektivt.

– Vi gör en stabil match, där vi är täta i boxplay och effektiva i powerplay. Laget visar också mognad då vi ändrar en del taktiska detaljer under matchen – vilket gav önskad effekt, kommenterar Falcons tränare Patric Johansson

Matchfakta

IBC Engelholm-Landskrona Falcons 2-7 (1-1, 0-1, 1-5)

Målskyttar Falcons: Michael Henriksson 2, Stefan Zyszczak, Tobias Blixt, Rickard Jacobsen, Anders Lindberg, Magnus Jacobsen.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser