Annons

Besa besegrade Vallåkra

FK Besa mötte i helgen Vallåkra i en välspelad match. Besa gick in med samma inställning som i förra matchen och det såg man klart och tydligt. I ett vackert samarbete mellan bröderna Kuqi kunde Besa göra 1-0 i samband med en hörna efter cirka 15 minuter.
Vallåkra försvarade sig bra men då fem minuter återstod av första halvlek gjorde Landskronalaget 2-0.

I andra halvlek ville Besa mer. Efter bara 5 minuters spel, gjorde man
0-3 målet och då föll Vallåkra tappade Vallåkra sitt spel. Kvarten senare kom ytterligare ett mål för Besa och då var matchen helt i Besas händer. Därefter föll femman och mitt i halvleken gjordes 6-0 på straff.

Annons
 

I slutet av matchen gjorde de båda lagen vars ett mål och följaktligen slutade tillställningen 7-1 till Besa.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser