Annons

Annelöv på museet

Söndagsprogrammet på Landskrona Museum handlar denna vecka om Annelöv – igår och idag. I samarbete med föreningen AKTIF blir det en fotoutställning om Annelöv-Kvärlöv under skilda tider. Det är Elly Kerstin Henriksson, Jessica Magnusson och Christel Karlsson som berättar om Annelöv förr och nu i samband med fotoutställningen med material insamlat från hjälpsamma Annelövsbor. Ordförande i föreningen AKTIF, Evelina Cedergren, berättar om föreningens arbete och verksamhet.

Från Saxtorp-Annelövs församling kommer kyrkoherde Jan Ståhlfors och komminister Susanna Scheffer och informerar om kyrkans verksamhet idag. Kyrkan inleder höstens verksamhet på söndag med upptaktsgudtjänst kl 11.00 i Saxtorps kyrka och därefter kyrkkaffe i Häljarps församlingsgård.

Annons
 

Söndagsprogrammet pågår mellan klockan 14-16.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser