Annons

Sextonde segern i rad för Besa

Fotbollslaget Besas supportrar har längtat efter en hemmamatch och i helgen var det dags. För motståndet stod Croatia Helsingborg KIF. Landskronalaget kunde vinna med 7-3 och har därmed ännu inte tappat poäng i årets seriespel.

Besa började matchen bra med en intensiv inledning. Första målet kom efter 10 minuters spel och sedan fortsatte Besa att ösa in mål efter. Paussiffrorna skrevs till hela 6-0.

Annons
 

I andra halvlek inledde motståndarna starkt samtidigt som Besa fick sin målvakt skadad. Han fick då bytas ut mot en utespelare. Detta passade Croatia som med tre snabba mål närmade sig Besa. Innan matchen var slut lyckades dock hemmalaget göra ytterligare ett mål.

Besas mål gjordes av Arben Kuqi 2, Mentor Bahtiri 2, Kujtim Ismali 1, Armend Bahtiri 1 och Izet Klemandi 1

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser