Annons

IK Wormos P99:or hade minst sagt en riktig kanonhelg. Efter att under lördagen deltagit Landskronaalliansens knatteserie var det dags att åka på träningsläger på hemmaplan. Ute på Exan var det inkvartering i klubbstugan som gällde innan eftermiddagsträningen drog igång.
På kvällen var det sedan tipspromenad och grillfest tillsammans med föräldrarna, berättar Linda Bondesson, tränare för sjuåringarna. Trots att det på kvällen drog in ett rejält åskoväder stannade elva barn kvar och övernattade i klubbstugan.
Klockan 23 var det tyst men vid sjusnåret rådde fullt kuddkrig. Därefter anslöt övriga lagkamrater till frukost, säger Bondesson och skrattar gott åt minnet.

Söndagsförmiddagen ägnades sen åt träning. Att det därefter skulle bjudas på celebert besök var det ingen, inte ens tränarna, som hade någon aning om. För när IK Wormos P96:or mötte Högaborg kom självaste Henrik Larsson gående på Exan och trots att besöket vara av privat karaktär var den tidigare landslagsstjärnan inte sen på att skriva autografer och låta sig fotograferas tillsammans med Wormoiterna.
– Henke bjöd verkligen på sig, intygar Bondesson.
Första träningslägret någonsin lär bli ett minne för livet för knattarna i IK Wormo.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser