Annons

Johnny Lundberg trivs i Danmark och är på god väg in i startelvan

Johnny Lundberg väntar fortfarande på att få spela från start i danska SAS-ligan.
Ett par inhopp har det blivit hittills. Jag tycker dock att jag kommit bra in i klubben och jag trivs verkligen, säger den tidigare BoIS-backklippan när Landskrona Direkt når honom på telefon på väg hem från dagens träning med nya klubben FC Nordsjälland. Johnny bor kvar i Landskrona och pendlar mer eller mindre varje dag till jobbet i Farum.
Ett tag till blir det så, men jag har precis skaffat lägenhet mitt i Köpenhamn, säger han och berättar en glad nyhet för alla fotbollsälskande landskroniter.
Jag spelade faktiskt hela matchen igår när vi besegrade HIF med 3-0. Både HIF och vi fick ställa in våra matcher i helgen så det passade perfekt med en träningsmatch. Helsingborgarna var i stora drag ordinarie. Lite synd bara att inte Henke var med. Jag spelade också hela cupmatchen nyligen då vi avancerade i cupen efter en 2-1 seger mot Vanlöse. Det är ett högre tempo och större aggressivitet i spelet här men jag börjar vänja mig.

Johnny lär nog inte behöva vänta länge innan han gör debut i startelvan även i seriesammanhang.
– Det gick riktigt bra mot HIF, är Lundbergs eget betyg. Lägg därtill att klubben nyligen sålde Johnnys värste konkurrent på mittbacksplatsen, Francis Dickoh till holländska FC Utrecht. I sammanhanget noterar vi dessutom att Johnny med omedelbar verkan fått ärva den flyktade backens tröja nummer 5. En tröja som Francis burit 115 gånger för Nordsjälland. Snart är det dags att börja föra statistik på den första Landskronapågen i danska SAS-ligan.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser