Annons

Det händer i helgen

Den som slaviskt hörsammar Direktens helgtips kommer att ha något att prata om vid måndagsfikan på jobb, törs vi lova.

Fredagsuppladdningen sker lämpligast på premiären av Speakers Corners ”after work” innan turen går till Ulkavallen. Glöm allt vad skånederby heter genom att se LANDSKRONADERBYT mellan Bolton och LSK. Cykla därefter ner till Seglarn och spisa Göteborgsmusikern Eddie Wheeler. Med lite tur kommer en oförglömlig duett med Mange Tack att framföras. Ta det lugnt med pilsnern, tidig uppstigning anbefalles på lördag.
Redan klockan 10 bjuds det på knattefotboll av trevligaste sort på IP, troligtvis på konstgräset, då BoIS står som arrangör av Landskronaalliansens knatteserier för 7-åringar. Se framtidens landskronalirare – lag från hemmaklubben, Landora, Wormo och Glumslöv uppges vara på plats.
Klockan 12.00 är det högtidligt invigningstal, invägning och lottning till grästennisturneringen Citadellet Open, meddelar arrangörerna i Retro BoIS. Turneringsgeneral Jeppsson förkunnar vidare att efter inbollningen sker första matchstart klockan 13.00. För den som sedan orkar bjuds det på Live House på Gringos på kvällen.
Söndagens idrottsaktivitet blir att försöka lista ut startelvan till måndagens match. BoIS tränar mellan klockan 17-19. Kvällen avslutas framför TV:n
– Svårt val framför TV:n på söndag kväll – Sopranos på SVT och Beck Kartellen på TV4. Fast själv är jag med mest i slutet på den senare, hälsar vår trogne läsare Lennart.

Annons
 

Följande helgtips har inkommit till redaktionen:
Fredag

After Work på Speakers Corner 15-19
Bolton vs LSK Ulkavallen 18.30
Jazzkväll på Gråen – se artikel längre ner på sidan.
Eddie Wheeler på Seglarpaviljongen – se artikel längre ner på sidan.

Lördag
Landskronaalliansens knatteserie för 7-åringar. Kl. 10-12 på IP
Citadellet Open – grästennis 12.00-
Live House på Gringos 23-01


Söndag

Sommarmusik i Borstahusens Kapell kl. 18 – se artikel längre ner på sidan.

Vad som visas på Bio Maxim hittar du på vår Biosida
För övriga kulturarrangemang se vår kultursida

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser