Annons

Politikerhearing på Komvux

Komvux har sedan några val tillbaka haft som tradition att bjuda in riksdagspolitiker, främst från valkretsen Skåne väst, så att de studerande kan ställa frågor om partiernas valprogram direkt till våra män och kvinnor i Stockholm.

I år äger hearingen rum tisdagen den 29 augusti kl. 13-14.30 (ca) i hörsalen, Komvuxhuset Emaljgatan 11, 3:e vån. De sju riksdagspolitikerna får en tid (max 2×3 minuter ) för inlednings- och avslutningsanförande. Resterande tid skall användas av de studerande för frågor till politikerna.

Annons
 

Följande politiker har för avseende att komma: Mats Sander (M), Torkild Strandberg (Fp), Kenneth Lantz (Kd), Lennart Pettersson (C), Anders Karlsson (S), Alinda Zimmander (V) och Erik Persson (Mp).

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser