Annons

Justitieminister Bodström gästade Landskrona

Igår gästades Landskrona av Sveriges justitieminister Thomas Bodström. Första punkten på dagordningen var att träffa elever på Justus Tranchellgymnasiet.
– Det var cirka hundra ungdomar som mötte upp med frågor. Det var riktigt intressant. Det märks att det är valår, sade Bodström efter besöket.

Därefter var det dags att hälsa på hos BoIS i Centrum på Dammhagsskolan. Ministern som spelat allsvensk fotboll mellan 1987-1989 för AIK var inte sen att dra på sig en BoIS-tröja och hoppa in på planen för att lira med ungdomarna.
– Dom är ju hur duktiga som helst, sade Bodström efter tio minuters spel och två mål.
Något fel på flåset var det inte.
– Nej, jag spelar i division fem tillsammans med ett gäng gamla AIK:are, så visst, man har väl grunderna kvar, skrattar han.

Annons
 

Benny Berggren, en av ledarna för BoIS i Centrum berättade därefter om projektet och hur det hjälpt så väl unga som föräldrar i samhället.
– Man kan inte nog poängtera hur viktigt det är med sådana satsningar. Har BoIS i Centrum fått en enda kille från att hålla sig från kriminalitet så är alla pengar betalda med råge, berättade Bodström.

Senare på eftermiddagen delade justitieministern ut rosor utanför City Gross samt gick runt på stan tillsammans med blåjackorna innan han lämnade Landskrona.
– Jag har väl bara en dag hemma innan valet. Jag kommer just från Dalarna och ska till Perstorp i morgon (läs idag) för att sedan bege mig till Halmstad, avslutade Thomas Bodström.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser