Annons

Tre mål av Pettersson sänkte Qviding Jörgen Pettersson och Andreas Yngvesson firade stora triumfer mot Qviding.

BoIS tog idag ett kliv närmare en eventuell kvalplats till allsvenskan, då man hemmabesegrade Qviding med 3-0. BoIS var klart överlägsna och resultatet var i underkant. Matchhjälte blev Jörgen Pettersson som gjorde samtliga tre mål.
– Jag är mycket nöjd med resultatet men vi får inte stirra på tabellen. Vi måste fokusera på oss själv till hundra procent. För gör vi inte det så spelar det ingen roll hur de andra lagen gör, sade Johansson efter matchen.

BoIS ligger nu på fjärde plats, fem poäng bakom Brommapojkarna. Det lutar åt att hösten blir en riktig nagelbitare för BoIS-fansen.

Annons
 

Läs mer på BoIS hemsida.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser