Annons

Seger för FK Besa

FK Besa fortsätter sitt segertåg. I tisdags spelade klubben mot Skromberga Gif, en match de hade längtat efter länge. Besa gick starkt in i matchen och kunde skapa första målchansen efter bara några minuter, vilket resulterade i matchens första mål. Kort därefter hittade grabbarna målet igen och 0-2 var ett faktum. Enda målet för motståndarna kom i ett straffläge en bit in i förstahalvlek. Men detta hjälpte inte, Besa slog in ett tredje mål innan halvlek och sedan tre snabba i andra. Målmaskinerna var Kujtim Ismali, Demir Selani, Armend Bahtiri, Arben Kuqi, Izet Kelmendi och matchens spelare blev Bashkim Mustafa.
Segern innebär att man har tretton raka segrar i bagaget.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser