Annons

Upp och ner för LSK

Det är ett till synes harmoniskt LSK som gått in seriespelet igen efter sommaruppehållet och prestationerna i de två matcher som spelats har varit blandade. Förra helgen slogs man hårt tillbaka av serieledande Billesholm med 5-1 för att på lördagseftermiddagen trycka till lokalrivalerna BK Fram med 2-1.

-Inget att säga om förlusten förra helgen mot Billesholm som imponerat stort och som jag tycker är seirens klart bästa lag. Bara att lyfta på hatten för deras prestation. Mot BK Fram gör laget sin kanske bästa halvlek för året då bollen gick som på ett snöre många gånger och revanschlustan riktigt glödde i LSK spelarnas ögon, säger tränaren, Mikael ”lillen” Persson.

Annons
 

Målet mot Billesholm prickade inhopparen Mikael Vendel in och mot Fram stod lagets store målskytt Ali Aldoukhi för båda baljorna, något som också gjorde sitt till utmärkelsen matchens lirare. Det kan bli en rolig höst för nykomlingen LSK.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser