Annons

Stor golftävling på Barsebäck

Varje gång det är en stortävling på Barsebäck blir klubbarna i närheten tillfrågade om de vill hjälpa till med arrangemanget, så var fallet även då Scandinavian Masters avgjordes förra helgen.
Under tävlingen fick Landskrona Golfklubb och Svalövs Golfklubb uppgiften att ha hand om hål 11 under hela tävlingen. Detta innebär att man hjälper publiken tillrätta, ser till att spelarna får dricka och annan service samt resultatrapportering med mera.

– Varje dag är det tio personer som hjälper till, från tidig morgon till sen eftermiddag. Detta startar redan under onsdagens Pro-Amtävlingen och håller på ända till söndagen sista slag, berättar Niklas Wallgren, ansvarig för Landskronas medarbetare

Annons
 

– Det är jätteroligt att få vara med och hjälpa till. För det första så får man se mycket bra golf på nära håll och för det andra så är det roligt att träffa så mycket folk. För det är ju alltid en stor publiksuccé när det är golftävlingar av denna kaliber i Sverige, säger Lise Bröndum.

Vinnare av årets tävling blev skotten Marc Warren. Länge såg det ut som att svenske Robert Karlsson skulle vinna men han föll i särspel mot Warren.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser