Annons

Det händer i helgen

Det ser ut att bli en lugn helg i Landskrona. Några tips har dock kommit redaktionen till handa. Som vanligt hittar du allt om helgens föreställningar på Bio Maxim på vår biosida och på Kulturförvaltningens hemsida hittar du allt om utställningarna Bara vanligt vatten, Böcker berättar, Klimat Politik Ekonomi samt vad som händer på Tycho Brahe museet på Ven. Dår arrangerar man bland annat akademidagar i helgen.

Fredag:

Annons
 
  • Inga tips har inkommit

Lördag:

  • 13.00 – Guidad tur på Örenäs slott och Ålabodarna. Biljetter måste förbokas i förväg på Turistbyrån alt. Glumslövs bibliotek.
  • David Mason-Cox på Akropolis

Söndag:

  • 17.15 – Guidad tur-Fästningsön Gråen. Turen innehåller en spännande och informativ promenad på försvarsverken, information om Gipsön samt en rundtur i hamnen med historien om hur land utvanns ur havet och om varven. Promenaden är ca 5 km lång i mycket krävande terräng i raskt tempo. OBS! God balans krävs. Ordentliga skor och lämpliga kläder. Guide: Sven-Erik Thosteman, auk. Skåneguide. Biljetter måste förbokas på Turistbyrån.
  • 18.00 – Sommarmusik i Borstahusens Kapell. Latinamerikanskt och keltiskt med Lia Lonnert på harpa och Klas Peterson på gitarr.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser