Annons

Talangfullt på Slottscaféets scen!

Den 16 augusti skall tio unga tjejtalanger ställa sig på Slottscaféets scen och framföra sång och dansnummer. Det är dock ingen talangjakt, det tycker de flesta av tjejerna är skönt.
– Det är en otroligt skön känsla att bara få stå på scenen och inte behöva vara nervös för att det är en tävling. Bara kunna gör det man tycker om, säger Hanna Svensson en av de tio tjejerna.

Det är tio mycket glada och entusiastiska tjejer mellan 11-21 år, som berättar om föreställningen dom ska ha. Stimpengar ska betalas för låtar som inte är ens egna, ljudanläggning måste ordnas och affischer måste ut.
– Det är ett ganska stort projekt att anordna en sådan här sak, berättar en mor som snällt ställt upp för att hjälpa till.
Tillsammans med café ägaren Lisa Sandgren har de kunnat ordna allt.
– Scenen finns här, klart den ska andvändas, jag ser gärna att fler ugna lokala talanger vill komma hit och underhålla. Det är sådant som är trevligt, säger Lisa.
Vi kommer dock inte att få se några talangfulla killar på scen denna gång.
– Killar är mer rädda än tjejer när det gäller att sjunga och dansa. Ja, eller det är inte lika tufft tycker dom kanske, säger Ellinor Ahrens.
Inga killar hade dock blivit tillfrågade om att vara med framkom ganska snart. Om det var tjejerna själv som kanske var lite rädda för att fråga killarna om att vara med blev det inget svar på, mest fnissanden.

Annons
 

Det kommer att bli ett brett urval av dans och musik, något till alla utlovas. Några kör duo nummer medan en annan gör solonummer. Det är som sagt talangfulla tjejer. Emma Rosenberg har vi kunnat se med bandet Lillebror som debutera under Karnevalen i år. Hanna Svensson har kommit till final och även vunnit en och annan talangjakt, senast en talangjakt i Åstorp.

-Vi vill gärna se att alla kommer! Alla är välkomna, gammal som ung, hälsar tjejerna avslutningsvis.

Så ha vägarna förbi Slottscaféet den 16/8 klockan 18.00.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser