Annons

Landskronamoderaterna presenterar trygghetspaket

Enligt moderaterna i Landskrona är Landskrona den stad i Skåne där det begås flest våldsbrott per invånare. I ett pressmeddelande uppger man att antalet poliser i yttre tjänst har halverats sedan 1990 samt att endast 19% av antalet anmälda brott klaras upp i dag. Lokalavdelningen lanserar därför sitt trygghetspaket, för att få bukt med brottsligheten i Landskrona.
– I brist på handlingskraftiga politiker i riksdagen, regeringen och i kommunen har vänsterkartellen misslyckats med att skapa ett tryggare Landskrona. Insatserna har varit undermåliga, menar Kjartan Magnusson, ordförande för moderaterna i Landskrona och Marko Huttunen, kommunfullmäktige- och riksdagskandidat.

– Kommunpolitiker kan inte rulla tummarna och vänta på att riksdagen och regeringen ska lösa alla problemen med brottsligheten. Landskronaborna betalar skatt och förväntar sig därmed att få leva i ett tryggt samhälle. Man vill bo i ett tryggt samhälle, man betalar för det och man är mindre intresserade av vilken politisk budgetpost som belastas. Vi politiker förväntas lösa problemen med otryggheten och därför har vi också ett ansvar att lösa problemen, resonerar de båda.

Annons
 

I paketet har man bland annat förslag på att ordningsvakter ska patrullera på stadens gator dygnet runt. Moderaterna har även synpunkter på stadsplaneringen, skolan, arbetslösheten, samhällets utslagna samt föreningslivet.

Hela trygghetspaketet hittar du här. (pdf)

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser