Annons

Ännu en lyckad Rotrock i stan!

Teaterparken var fullsatt, det har varit Rotrock ännu en gång i stan. Folk samlades för att sitta och ha det trevligt i gräset och lyssna på reggae för femte året i rad. På scen kunde man både se och höra det ena bandet efter det andra.
Nästan bara baktakt blev det, men ett band som stack ut var det lokala bandet Neli and the Elephants. Dom bjöd på rock ’n roll med en hel del attityd. Neli Karlsson, sångaren levde för hela teaterparken och fick scenen att andas svett. Lite längre framträdande hade bandet lyckats ro hem detta år, en hel timme. Detta hade publiken basisten Fredrik Skeppstedt att tacka för.

Till en sittande men uppvärmd publik tog tvåmanna bandet Emilush & Caustic över scenen. Dom rappade på tydlig och bred skånska till färdiga ”beat”.
När deras egna låtar tog slut fick dom improvisera speltiden ut.

Annons
 

Dock var det kanske något för tidigt att spela redan vid fyra tiden. De flesta hade precis kommigt och ville ta det lugnt i gräset. Klockan 18.00 drog Kuriosa igång med rotrocken på riktigt och Teaterparken började långsamt gunga igång.
– Det är så jävla bra, hör man någon hojta till framme vid kravallstaketet.

Oväntat nog fick vi även se Pero Bergman, andragitarist i bandet spela. Senast direkten talade med bandet inför Rotrocken skulle han vara på semester och istället skulle bandet gästas av Bröder Glöders gitarrist, Sebastian Aggestarn.

Vid sju tiden hade folket börjat komma igång, kanske var det en och annan öl i struparna som hjälpte till att höja stämningen. Nu var verkligen hela teaterparken fullsatt. Människor gungade framme vid scen medan andra låg eller satt i gräset och umgicks med vänner.
Det var en allmänt trevlig stämning. Vädret kunde inte varit vackrare.
Hela kvällen, långt in på natten, kunde man höra baktakterna slå folket i trans och man kan inte säga mycket mer än att det har varit ännu en lyckad Rotrock i Landskrona.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser