Annons

Skottlossning i koloniområde

Vid 17.30-tiden på torsdagseftermiddagen fick polisen larm om att någon avlossat en pistol på Kopparhögarnas koloniområde. Kulan hade först flugit rakt genom en kolonistuga, över en grusgång och sedan in i en ny stuga. Väl där krossade kulan en kaffebryggare innan den föll till golvet.
– Det är ren tur att ingen skadades. En man klippte gräset utanför den första stugan och i den andra befann sig en 14-årig pojke när kulan for in genom en ruta. Dessutom går ofta folk på grusgången utanför, berättar Charley Nilsson på helsingborgspolisen.

Tekniker har varit på plats och håller nu på att analysera var den okända skytten har befunnit sig vid skottögonblicket.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser