Annons

Femte dagen på Nordic Week

Onsdagen inleddes med ett rejält ösregn och tävlingskommittén beslöt därför att skjuta upp seglingarna tills vädret stabiliserats. Vid 14-tiden genomfördes dagens första start. Både Yngling och 470 (Nordiska mästerskapet) hann därför bara genomföra två seglingar. Det räckte dock för att kora en nordisk mästare i 470-klassen och vid halv sjutiden kunde Anton Dahlberg och Sebastian Östling från KSSS (Stockholm) mota förstapriset efter att ha kommit etta i sex av sju seglingar. Tvåa kom bronsmedaljörerna från OS, Therese Torgersson och Vendela Zachrisson, tjejerna seglar för GKSS (Göteborg). Det andra landslagsteamet, Karin Almquist och Karin Berg, också dem från Göteborg gjorde hade inte en lika bra tävling utan kom på femte plats.

Idag, torsdag, seglas sista etappen av Yngling Nordiska Mästerskap och Svenska Mästerskapet börjar. Mer information hittar du på http://www.borstahusens-ss.se/nordicweek/

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser