Annons

Cupmatchen blir av

Landskrona Direkt har fått en del oroliga förfrågningar om dagens cupdrabbning på IP då BoIS ska försöka slå Gefle. Anledningar till oron var det kraftiga regnet som igår gjorde att stora delar av A-plan låg under vatten. Någon risk för att matchen inte skulle bli av föreligger dock inte.
– Det stämmer att det var lite oroligt igår. Jag har aldrig sett så mycket vatten på a-plan förrut, säger Ulf Karlsson på Fritids- och Kulturförvaltningen. Ett styvt jobb har dock gjort att planen nu är i perfekt skick.
– Vi pumpade ut massor av vatten igår och vid 19-tiden var vi klara. Därefter har det varit torrväder. Jag var ute och gick på planen strax efter klockan sju i morse och det enda som gjorde att jag blev blöt om skorna var daggen, hälsar Karlsson.

Enligt mätstationen på Landskrona Camping så kom 49 millimeter regn under gårdagen.

Annons
 

Läs mer om matchen på BoIS hemsida.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser