Annons

Man rånades mitt på dagen

Vid 14.30-tiden på måndagen rånades en man på sin mobiltelefon i centrala Landskrona. Mannen, som bor i Löddeköpinge, var på väg från rådhustorget på väg mot hamnen då han mötte två män i 25-30 årsåldern. Den ena av dessa sade till 33-åringen att lämna över sin mobiltelefon samt pengar. Han nekade först men efter att gärningsmannen dragit fram en kniv fann han det för gott att lämna över sin telefon samt sina bilnycklar.
De båda männen försvann därefter springande från platsen.

Polisen efterlyser ny vittnen till händelsen. Den aktiva av de två rånarna uppges vara cirka 185 centimeter lång och ha långt mörkt hår och skägg. Den andra killen var något kortare och gick klädd i en mörk huvtröja.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser