Annons

Nordic Week officiellt invigd

Lördagens Nordic Week i Landskrona började med lätta vindar och första starten försköts därför till klockan tolv. En segling med svaga vindar hann genomföras innan kraftiga vindskift tvingade tävlingskommittén att skjuta upp tävlingarna ytterliggare. Senare under eftermiddagen genomfördes segling fem och sex. Därmed är Ynglingarnas Nordiska Mästerskap i hamn, eftersom det behövs minst fem godkända seglingar för att mästerskapet ska räknas. Tornadobåtarna som seglar Svenska Mästerskapet genomförde sin fjärde och femte segling.

Under kvällen var det också dags för att officiellt inviga arrangemanget. 18.00, Klubbens ordförande Nils-Erik Pettersson, tävlingsledare Per-Olof Ekstrand och kommunfullmäktiges ordförande hälsade alla välkomna. Blåsorkestern Bleckhornen från Lund underhöll.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser