Annons

Publiksuccé för allsångskvällarna Redan timmarna innan en allsångskväll i Slottsparken börjar är det bokat på de främsta platserna.

I kväll är det utlyst en redig Landskronakväll när Anki Nilsson leder säsongsfinalen av allsång i Slottsparken. Visdoun Två bullar & brö som består av Anders Kungsman och Per Ullberg gästar. Sångerskan Annette Lindwall kommer och så gör även dansgruppen F.I.L. Girls, enbart Landskronaartister med andra ord…. och dessutom gratis allsångshäften.
Det är nionde året i rad som arrangemanget går av stapeln och någon avmattning tycks inte märkas av, snarare tvärtom. Vid sommarens två tidigare allsångskvällar har det varit knökfullt i parken och precis som förebilden från Skansen infinner sig entusiasterna i god tid innan kick-off.

Telefonen går verkligen varm, när det närmar sig allsångskvällarna. Alla vill ha ett reservera bord och alla har en gammal moster som måste sitta så att hon ser bra, sa Lisa Sandgren arrendator av Slottscafét med ett leende på läpparna när Landskrona Direkt hade vägarna förbi vid förra veckans allsångskväll.

Annons
 

I den 30 gradiga värmen var det då många som bänkat sig framför scen timmar i förväg.
De första var på plats redan vid 16-tiden, intygar Sandgren.
Bara för att klargör så drar allsången igång 19.00.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser