Annons

Johnny till Danmark redan i veckanTack och adjö för denna gången Johnny och lycka till i Danmark.

Det såg länge ut som om Landskrona BoIS inte skulle få en krona när Johnny Lundberg vid årsskiftet skulle gå som bosmanfall till den danska SAS-ligaklubben FC Nordsjälland. Nu ser det dock ut som om moderklubben trots allt kommer att få betalt när backklippan lämnar.
Vi har idag gjort en överenskommelse med Nordsjälland om att Johnny kan ansluta till klubben redan i veckan. Nu väntar vi bara på de underskrivna papperna från Danmark men jag pratade med klubben för fem minuter sedan och allt ska vara klart, säger BoIS ordförande Kenneth Håkansson, till Landskrona Direkt på måndagseftermiddagen.

Johnny kan dock packa i lugn och ro då Nordsjälland har träningsfritt på tisdagen.
– Meningen är att Johnny ska ansluta till Nordsjälland på onsdagen, säger Håkansson innan han avslutningsvis passar på att skicka med ett tack till Johnny för lång och trogen tjänst i BoIS samt ett lycka till på andra sidan sundet.

Annons
 

Bantningen av BoIS-truppen går i rask takt och tränarduon får nu dessutom utse en ny lagkapten i veckan.
Jag har funderat på det under dagen och får återkomma imorgon om vem det blir, säger tränare Patrik Johansson i mobilen på väg till matchen Jönköping – Örebro.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser