Annons

Lundberg blir dansk

Nu står det klart att Johnny Lundberg lämnar Landskrona BoIS efter säsongen. Jonny har skrivit på ett treårs kontrakt med Farumklubben FC Nordsjälland. Kontrakter gäller från och med den 1 januari 2007.
– Det blir att man flyttar över sundet när det är aktuellt. Det skulle bli för långt och ligga och pendla, säger BoIS-backen till Landskrona Direkt.

Det är inte utan ett visst vemod Lundberg nu väljer att lämna moderklubben.
– Jag har fått ett gott intryck av Nordsjälland. Allt är jäkligt professionellt och stadion är fantastiskt fin. Klubben slutade nia i ligan ifjol efter att ha haft lite oflyt på slutet med fyra raka förluster. Det är ett ungt lag och man har ambitionen att utveckla spelarna. Inte minst viktigt är det att man vill vara ett spelande lag. Jag ser det som en lagom utmaning och lämpligt steg i min fortsatta karriär och utveckling. Nu ska jag dock först slutföra denna säsongen på bästa möjliga sätt. Jag har spelat i BoIS i hela mitt liv och har ett stort BoIS-hjärta. Naturligtvis vill jag inget hellre än att föra upp klubben i allsvenskan innan jag flyttar.

Annons
 


Mer BoIS-nyheter
Kevin Amuneke som under fjorton dagar provtränat med den holländska ligaklubben Utrecht erbjuds inget kontrakt.
– Vi behöver spelare som går direkt in i startelvan och Amuneke är inte där än, säger Foeke Booy, tränare i Utrecht till klubbens hemsida. Kevin får dock beröm och man anser honom på sikt ha potential. Nu återstår och se om några andra europiska klubbar kommer och lägger bud på anfallstalangen eller om det blir till att köra ett tag till i Superettan och där förbättra sin målstatistik.

Kvartsfinaldatum i cupen spikat
Den 3 augusti klockan 19.00 spelas kvartsfinalen i Svenska Cupen mellan BoIS och Gefle på Landskrona IP. Eftersom abonnemangskorten inte gäller i cupen har BoIS beslutat att bjuda sina och Black & Whites medlemmar på fri entré på ståplats under just denna match.
Nu vill vi ha drag på läktarna. Bort med allt gammalt tjafs som varit. Nu måste vi alla vara lite positivare och våga blicka framåt. Nu närmar vi oss Europa. Tre matcher återstår. Tänk själv, Gefle är inte omöjliga. Sen har vi lite flyt med lottningen och får HIF med Henke här hemma på IP. 10 000 i publiken och BoIS seger. Därefter tar vi Väsby av bara farten i finalen. Sen är vi ute och UEFA-cupkvalar, säger klubbens marknadsansvarige Johan Nilsson.

Fansens bojkott hävd
Vid senaste bortamatchen hade Black & White fått nog av usla resultat och beslutade sig för att inte arrangera någon bussresa. Efter detta har BoIS styrelse haft ett möte med supporteklubbens dito och enligt uppgifter från båda parter ska mötet ha andats öppenhet och förståelse för varandras handlande och ståndpunkter.
Supporterklubben har nu beslutat att arrangera en resa till kommande bortamatch, den mot Örebro lördagen den 29 juli. För endast 100:- kan medlemmar i antingen BoIS eller Black & White resa med.
Mer om resan, mötet mellan styrelserna hittar du på supporterklubbens hemsida >>

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser