Annons

– Jag är grymt nöjd, så summerar festivalgeneral Bertil Alm, nyss avslutade Venfestivalen.
Arrangemanget var toppen och att det kom 1600 personer på söndagen gör att vi totalt hade någonstans i närheten av 2300 betalande besökare under de två dagarna.
Alm som på måndagen mer eller mindre ensam gick kvar på området för att städa av det sista, passar även på att skicka ett stort tack till alla eldsjälar som ställt upp.
– Vi har varit någonstans mellan 50-60 som ideellt arbetade under fredagen och lördagen. Dessa har ställt upp helhjärtat och ska ha en stor eloge för sitt engagemang.

Ekonomin verkar vara i hamn, tekniken fungerade och vädret, ja det var Medelhavslikt. Slutet gott, allting gott, då är det väl bara den där stora tomhetskänslan som infinner sig efter alla stora arrangemang som du känner av nu?
– Jo, så är det. Nu får vi naturligtvis sätta oss ner och stämma av detta. Men generellt kändes det redan igår att vi gör en ny satsning inför nästa år.

Annons
 

Lite smolk i glädjebägaren finns där dock.
Tyvärr kom där ett gäng pojkspolingar som var allmänt stökiga. Dessa tog dock vakterna och sedermera polisen väl hand om, säger Alm som av förklarliga skäl känner bitterhet mot rötäggen, som dessutom svinade ner ordentligt på campingen.
– Man förstår inte vad sådana har på fester att göra… Samtidigt får det inte hindra oss.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser