Annons

Veckans hamntrafik

Följande fartyg beräknas anlöpa Landskrona Hamn denna vecka. M/V Tonja från Wismar lossar mineralgödsel till Svenska Foder AB. M/V Lagoda 5 från Klaipeda lossar mineralgödsel till Sv. Lantmännen. M/V Shetland från Rostock lossar cement till Embra AB. M/V Grinna från Karlshamn lossar asfaltgrus till Peab-Asfalt AB. M/V Lea från Köping lossar mineralgödsel till Yara AB. M/V Mary Christina från Sluiskil lossar mineralgödsel till Yara AB. M/V Rebecca Rausing lastar skrot till Lindö frpn H-J Hansen A/S. Kryssningsfartyg på besök Torsdagen den 13 juli kl 06.00 kommer kryssningsfartyget Sea Cloud II att angöra vid skeppsbrokajens norra del för ett 12 timmars besök i Landskrona med omnejd, Fartyget är 117 meter långt och 17 meter brett. På Varvet: M/V Birka Express från Hangö för reparation. M/V Balder Viking från Aberdeen för reparation.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser