Annons

Valentino målade i årsdebuten

Det var ett minst sagt taggat och revanschsuget Landskrona BoIS som idag kunde trycka tillbaka Ljungskile ordentligt och mycket rättvist vinna med 3-0 efter mål av Jörgen Pettersson, Valentino Lai och Johan Andersson. – Otroligt skönt. Det här var en lagseger, säger tränare Patrik Johansson till Landskrona Direkt strax efter slutsignalen. En lagseger som förhoppningsvis ger mersmak för redan på lördag kommer Ljungskile till Lnadskrona IP och då gäller det verkligen för Patrik och Co att se upp. Traditionen brukar sällan tala för sex poäng i dubbelmöte när serier vänder. – Vi kan inte ge några garantier men vi ska komma oerhört förbereda till matchen och naturligtvis kommer vi att gå för tre poäng även då, lovar Johansson samtidigt som han ger killarna en timmes längre sovmorgon i morgon. – Vi flyttar fram träningen en timme och börjar klockan 11 istället.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser