Annons

Femte året i rad för RotRock

För femte året i rad presenterar Landskrona Reggaeförening i samarbete med Landskrona Kulturförvaltning och Tech Futurum, RotRock i Teaterparken i Landskrona. – I år hålls festivalen lördagen den 5:e augusti och det bjuds på en blandning av etablerade akter i reggaegenren. En del av dagen viks åt mer oetablerade akter i en strävan att stärka det lokala musiklivet. Festivalen har växt varje år och har idag mer och mer börjat närma sig en instutition i reggaesammanhang och drar publik från hela södra Sverige. Förra året hade vi en publiksiffra på uppåt 5000 personer, skriver arrangörerna i ett pressmeddelande. Redan klara band är: Bröder Glöder, Kung Kodum, The Almighty Bobby Knajhts, Kuriosa, Roots Disciples feat General Knas, Kapten Röd, Äkta Kärlek, Governor Andy och Junior Eric, till de uppräknade banden kommer att tillföras ytterligare en knipe lokala band.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser