Annons

Totalt eldningsförbud råder

Den långa perioden av torka och värme har gjort att det råder totalt eldningsförbud i Landskrona med omnejd. Från räddningstjänsten hälsar man dock att man får lov att grilla. Bara man ser till att hålla allt under uppsikt. Använder man engångsgrill så får den inte ställas på eller i närheten av brännbart material då det kan spraka och stänka glöd. Man meddelar också att man är personligen ansvarig för att det inte händer någon olycka i samband med grillning och dylikt.

Tips:
Ska du cykla ner till stranden och grilla? I stället för att lägga allt i påsar eller väskor då du ska ner – lägg det i stället i spannar som du sedan fyller med vatten och har sidan om grillplatsen.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser