Annons

Det händer i helgen

Vi har en förhållandevis lugn helg framför oss. Den stora händelsen är att Sveriges sim-elit befinner sig på Citadellbadet för att göra upp om SM-medaljerna samt platser till stundande internationella tävlingar. All info om sim-SM hittar du här.

Vill man försäkra sig om en BoIS-seger så bör man bege sig till VM-tältet på Kasernplan. Klockan 20.00 har nämligen krögare Fredrik Nilsson den goda smaken att visa BoIS-Segermatch mot HIF på IP 2002. För de som inte vill veta resultatet – hoppa direkt till nästa stycke. Matchen slutar 6-2!!!

Annons
 

Ett tips kom från Jarl Spets i Hvens Hembygdsförening. Han berättar att man arrangerar en stor loppmarknad på lördag. Det hela äger rum på Hvens Hembygdsgård, Nämndemansgården. Följ skyltarna ovan backen i Bäckviken. Gården öppnar denna dag kl 12.00. I loppisutbudet ingår allt från möbler till småprylar, även böcker och tavlor.

Ett annat Ven-tips kommer från Michael Svegbrandt. han informerar oss om att det är Reaggefestival på Ven i morgon!

Vad som visas på våra muséer, inne på Ven och i Konsthallen hittar du på Kulturförvaltningens hemsida.

Till sist passar vi på att informera om att Man på Bio Maxim visar Da Vincikoden och Poseidon. Tider och mer info hittar du på vår biosida.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser